Hemmagjord Müsli!
Det är enkelt och smidigt att göra egen müsli och dessutom är det väldigt lyxigt och nyttigt att ha en hemmagjord müsli i skafferiet! Du kan göra mycket müsli på en och samma gång så det inte tar slut så snabbt! Detta receptet är naturligt glutenfritt och sockerfritt och sjävklart kan du byta ut ingredienser och experimentera med det som du tycker passar bra i en müsli!
INGREDIENSER:
3 dl hirsflingor
2 dl solroskärnor
2 dl pumpakärnor
1 dl kokosflingor
1 tsk äkta vaniljpulver
2 dl kokosolja (smält kokosfett)
1,5 dl koncentrerad äpplejuice
GÖR SÅ HÄR:
1. Smält kokosfettet på låg värme så det blir flytande konsistens. Blanda ner äpplejuicen och rör ihop.
2. Blanda de torra ingredienserna och rör ner äpplejuiceblandningen.
3.Häll ut granolan på en plåt och sätt in i ugnen på 170 grader i 20-30 min tills granolan har fått en fin färg. Rör om i jämna mellanrum så det blir en jämn färg.
Lämna ett svar