Black Bean cake – utan mjöl!

beancake1 beancake2beancake3

RENOVERINGSPROJEKT!
Jag älskar att baka och laga mat för att inspirera er med nya hälsosamma recept!
Just nu är jag mitt uppe i ett stort renoveringsprojekt för jag och min sambo har flyttat från Örebro till vår hemstad Åmål igen.
Just för tillfället bor vi hos våra respektive föräldrar för vi håller på att renovera vår nya lägenhet som vi ska flytta in i. Vi har ganska mycket jobb att göra i lägenheten och därför har jag inte så mycket tid till övers för att göra nya recept och lägga ut på bloggen, som jag gärna skulle vilja.
Men när allt är klart och vi har flyttat in så längtar jag jättemycket till att få experimentera med nya recept igen för vi kommer nämligen få ett nyrenoverat kök och det ska bli så himla roligt att ge er inspiration i ett nytt kök.

Mitt i all renoveringskaos ska ni ända få ett recept på en jättegod Black Bean Cake som är gjord på svarta bönor och helt utan något mjöl. Perfekt att bjuda på fika och roligt att prova något helt annorlunda! Mycket godare än vad man tror!

INGREDIENSER: 4-5 personer
400 gram kokta svarta bönor
3 ekologiska ägg
2-3 msk kakao
3-4 msk honung/annan sötning
2-3 msk ekologisk kokosfett
en nypa himalaya salt
1 krm äkta vaniljpulver

GÖR SÅ HÄR:
Mixa allt i en mixer till en slät smet. Smörj in en form med lite extra kokosfett och häll i smeten. Grädda i ca 25 grader på 175 grader.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *