15% rabatt på Herbalstore!

Nu ska ni en tidig julklapp av mig!
Jag har kommit i kontakt med en fantastisk hemsida som heter Herbalstore. Det är en hälsobutik där du hittar kvalitetsprodukter inom hälsokost och hudvårdsprodukter. De är inriktade mot ekologiska superfood- och rawfood-produkter och de erbjuder bra val för dig som är vegan, glutenallergiker, äter LCHF, paleo, eller helt enkelt är ute efter hälsosam kost.
När jag går in på deras hemsida så kan jag inte sluta att kolla på deras otroliga sortiment, och jag vill köpa allt som de har. Det finns så många nya och spännande produkter som jag vill prova så jag kommer beställa många gånger från Herbalstore.
Jag har nu fixat så ni får 15% på hela erat köp när ni beställer från Herbalstore.
Ange rabattkoden: “studio” i varukorgen. Erbjudandet gäller till den 31 dec.

Nu har ni ett perfekt tillfälle att beställa hem hälsosamma råvaror om ni vill baka till jul eller varför inte beställa ett kit med olika hälsosamma produkter/livsmedel och ge bort till någon som du tycker om i julklapp!

chokladpraliner-730x313
På herbalstore kan du köpa ett eget startkit för att göra egen raw choklad, perfekt och enkelt nu till julen! Köp här!

coconut-merchant-730x313coconut-jam-730x327De som känner mig vet att jag älskar kokos i alla former och när jag såg dessa produkterna för första gången blev jag helt frälst!
Det är ett perfekt sötningsmedel som bara är gjord på kokos! Ta chansen och beställ nu innan jul om du vill prova att baka med eller bara ha som tillbehör till ex pannkakor! Enligt mig är det en av de bästa sötningsmedel som jag har kommit i kontakt med – naturligt för kroppen!

Finns även i olika smaker!
– Kokossylt, original Köp här!
– Kokossylt med choklad Köp här!
– Kokossylt med havssalt Köp här!
– Kokossirap Köp här!

 

choklad2_redigerad-2choklad3_redigerad-2
CHOKLADRUTOR:
Om du vill göra helt egen choklad till julen så är denna chokladen jättegod och självklart kan du köpa alla ingredienser på Herbalstore!

INGREDIENSER:
1 dl kokosolja – Köp här!
1 dl raw kakao – Köp här!
1 dl kokossocker – Köp här!
0,5 tsk äkta vaniljpulver – Köp här!
1 msk kokande vatten

GÖR SÅ HÄR:
1. Blanda kokossockret med det kokande vattnet och låt blandningen stå och svälla i 10-15 min under omrörning tills sockret har smält ner till en pastaliknande konsistens och svalnat.
2. Klä en  fyrkantig form med plastfolie eller bakplåtspapper.
3. Värm kokosoljan på låg värme till flytande konsistens.
4. Blanda alla ingredienser i en mixer till en fin konsistens.
5. Häll över smeten i den klädda formen och ställ in i frysen tills tryffeln har stelnat, ca 30 min.
6. Skär i bitar och servera. Förvara i kylen.
chokladbitar_redigerad-2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *