Raw food tårta!

img_1741

Jag hoppas alla har haft en underbar jul och ätit massa god mat för det har verkligen jag gjort ! ??✨

Jag önskar att detta skulle ha varit min egna raw food tårta men tyvärr är så inte fallet. Jag har inte hunnit testa fram något recept nu till nyår men när jag hittade detta ljuvliga recept så vill jag självklart tipsa er ? Jag har fått i uppdrag att stå för efterrätten på nyår och tänkte därför prova en liknande tårta för den verkar så himla god! Jag tänkte göra tårtan på lördag morgon och hinner därför inte lägga upp min tårta på bloggen i god tid innan nyår därför får ni inspiration genom detta recept ?
Jag önskar er alla GOTT NYTT ÅR och tackar så mycket för detta året och ser jätte mycket fram emot 2017 ?Recept hittar du här, klick!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *