Raw lakritsfudge!


För alla lakritsälskare! Så himla goda och samtidigt nyttiga så man behöver inte ha dåligt samvete när man äter dessa! I vanliga fall är det väldigt svårt att få tag i lakrits som är utan gluten och samtidigt är nyttiga utan massa tillsatser men nu kan man bunkra upp med dessa läckerheter och förvara i frysen och bjuda på när tiden inte räcker till att baka! 

INGREDIENSER: ca 10-15 st
12 färska urkärnade dadlar
1 msk eko kokosolja (Smält kokosfett)
1 msk kokosmjöl
4 tsk lakritspulver (raw)
1 tsk äkta vaniljpulver
1 krm Himalaya salt

GÖR SÅ HÄR:
Mixa alla ingredienser i en matberedare eller mixer till en slät och jämn smet. Smaka av för mer sälta eller lakritssmak. Bred ut massan på en bit aluminiumfolie och forma till en fyrkantig kaka, cirka 1 cm hög. Låt stelna i frysen 1 timme och dela sedan i små bitar. Förvaras bäst i frysen och kan tas fram bara någon minut innan servering så de är riktigt kalla.
Supergoda när de är kalla – Mums!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *