Godaste flingorna – Naturligt glutenfria och nyttiga!

Jag vill tipsa om mina favoritflingor som jag älskar att ha i min smoothie till frukost eller mellanmål! De är hur goda som helst samtidigt som de är naturligt glutenfria och inte innehåller några konstiga tillsatser. Ibland är det väldigt skönt när man hittar färdiga livsmedel så man inte behöver göra allt från grunden själv!
Ett tips om ni letar efter ex nyttiga flingor eller andra livsmedel så läs alltid på innehållsförteckningen och låt dig inte luras av framsidan för ibland tror man att de är mycket nyttigare än vad de egentligen är!
Dessa flingor innehåller endast fullkornsmajsmjöl, fullkornsrismjöl, bovetemjöl, glutenfri havrefiber, äpplejuicekoncentrat, nyponmjöl, kanel, kardemumma och havssalt.

Ingredienserna i min goda smoothie: frysta blåbär, frysta jordgubbar, rismjölk, avokado, macapulver, steviosa.
Jag toppade min smoothie även med raw kakaonibs som är en av de mest antioxidantrika livsmedlen som finns!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *