Nyttig glass i sommarvärmen!

Vad är inte godare än glass när det är sånt här underbart väder?! Förra sommaren släppte jag min första E-bok med smarriga glassar och nu vill jag tipsa om ett par supergoda isglassar som är perfekta att äta när man vill svalka sig lite med en isglass! SÅÅ ENKLA och SÅÅ GODA samtidigt som de är NYTTIGA, såklart 😀 Perfekta till barnen och även dig själv <3
Vill du ha recept på fler goda och nyttiga glassar som är perfekta att äta under sommaren så är det bara att du skickar ett mail till dig så skickar jag min E-bok med smarriga glassar helt GRATIS till din e-mail. Maila mig för gratis E-bok med smarriga glassar, klick!

Jordgubbsglass 4 st (röd)
20 färska jordgubbar
1 banan

Mango- & ananasglass 4 st (Gul)
1⁄2 ananas
1 mango

Kiwi-glass 4 st (Grön)
4 kiwi
1⁄2 avokado
2 dl spenat
1⁄2 banan

Jordgubbsglass
Mosa jordgubbarna och bananen med en gaffel. Det blir godare om det blir kvar lite bitar av jordgubbarna och bananen. Häll i glassformar och ställ i frysen tills de har stelnat, ca 6 h.

Mango-& ananasglass
Väldigt lik ananas split i smaken, supergod! Mixa ihop ananasen och mangon med en stavmixer. Kan gärna vara lite bitar kvar. Häll i glassformar och ställ i frysen i ca 6 h.

Kiwiglass
Mixa samman allt förutom 2 st kiwi. Mosa de istället med gaffel och blanda i tillsammans med det andra. Häll i glassformar och ställ i frysen tills de stelnat, ca 6 h.

Choklad
Gör egen choklad eller smält minst 70 % eko choklad och doppa eller ringla över när glassen har stått i frysen i ca 6 h.

Tips!
Glassarna är gjorda i rostfria glassformar som är helt giftfria!
För att få ut glassarna ur formarna så doppar jag dem lite lätt i ljummet vatten.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *