StudioHälsa fyller 1 År!

Jag vaknade i morse och kom precis på att det var 1 år sen i tisdags på Sveriges nationaldag som jag startade StudioHälsa. Att det redan har gått ett helt år är helt ofattbart!!
Jag har fått så himla mycket fin feedback om både bloggen och mina recept genom året och det är så himla roligt att få höra att det är så många som följer StudioHälsa och vissa som enbart lagar mat efter mina recept och det glädjer mig djupt in i hjärtat! Det är alla ni som ger mig inspiration till att fortsätta och det är jag evigt tacksam för <3
Under året har jag hunnit med närmare 100 st recept på StudioHälsa och en egen E-bok med smarriga glassar! Jag ser mycket fram emot att fortsätta att inspirera er och att utveckla StudioHälsa!
Jag skulle gärna vilja ha er hjälp med att utveckla StudioHälsa! Är det något som du saknar som du tycker att jag ska göra mer utav i kosten? Är det vissa livsmedel som du har svårt att klara dig utan som du behöver mer alternativ av? Vill du att jag bloggar även om andra ämnen som ex träning?
Skriv gärna till mig och berätta om det är något som du saknar 😀 Klick!


En dag som denna ska ni få receptet på min absoluta favoritglass i min E-bok! Lyxig och god chokladglass som du kan äta med väldigt gott samvete <3
Utan mejeriprodukter och raffinerat socker!

4 st glassar:
2,5 dl blötlagda cashewnötter (minst 6h)
2 dl kokosgrädde (det feta lagret) – använder denna!
10 dadlar
2 msk kakao
1 tsk äkta vaniljpulver

Chokladtopping:
100 gram mörk choklad (minst 70%)
1 dl kokosmjölk (krämig) – använder denna!
Kokosflingor

GÖR SÅ HÄR:
Blötlägg cashewnötterna i minst 6 h. Häll bort blötläggningsvattnet och skölj av. Mixa cashewnötterna till ett finfördelat mjöl. Lägg i dadlarna och mixa tills dadlarna har blivit söndermixade. Lägg i resten av ingredienserna och mixa till en fin smet. Häll i glassformar och låt stå minst 6 timmar i frysen.
Chokladtopping:
Smält choklad över ett vattenbad och tillsätt kokosmjölk så chokladen blir krämig. Ta ut glassarna ur formarna och häll på choklad över glassarna och strö över lite kokos på ena sidan.  För att få ut glassarna ur formarna så doppa dem lite lätt i ljummet vatten.Lägg glassarna på ett bakplåtspapper i frysen till chokladen har stelna.

Låt glassarna ligga framme i några minuter innan de ska ätas så blir de perfekta i konsistensen!

Tips!
Glassarna är gjorda i rostfria glassformar som är helt giftfria!
Jag använder dessa giftfria glassformar, Klick!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *